La Terra és un ésser viu. Per què? Tot el que hi ha a la terra està format per molècules i aquestes estan vives perquè es mouen i interactuen entre elles constantment. En tractar-se d’un ésser viu, té una certa vibració com tots els éssers vius.

Cada ésser emet una vibració de diferent freqüència. Per exemple, les roques emeten una vibració de menor freqüència que les plantes. La terra interactua vibracionalment amb tot el cosmos i des de fa molt més temps que les persones. Per tant, està més evolucionada que nosaltres, i ja està vibrant en la cinquena dimensió. La humanitat, en canvi, fins ara ha viscut en la tercera dimensió.

— Què són les dimensions?

La tercera dimensió és la de la supervivència. És viure en la por, en el sofriment, en l’esforç, en l’egoisme, la competitivitat. La quarta dimensió és obrir-se a la consciència. Viure en la cinquena és viure des de la il·lusió, l’alegria, el compartir, fer les coses amb passió i sobre tot és el sentiment que entre tots sumem, no som competitius, deixem que la vida flueixi a través nostre sense esforç ni patiment. Ara comença a haver-hi col·lectius que estan en trànsit entre la quarta i la cinquena dimensió, i cada vegada serem més. L’esforç, el patiment i la por fan que la teva vibració sigui de baixa freqüència. En canvi, l’alegria, la generositat, el deixar fluir creen vibració d’alta freqüència.

El sol del nostre univers que es diu Alcion envia cada vegada més energia i de més alta vibració a la terra amb el que els humans també la rebem. Si nosaltres vibréssim com la terra a la cinquena dimensió tot aniria bé, però com que no és així, aquesta energia pot crear problemes importants a nivell físic i psíquic, sobretot a les persones enganxades a la tercera dimensió.

— Com ens afecta?

La glàndula pineal és la nostra antena que ens connecta amb l’univers. Si aquesta antena està bé, ajustada, tot va bé. Si no, es pot fer malbé tot. Tenim l’antena ajustada si vibrem en la cinquena dimensió. Si estem aferrats a la tercera, no. És com si a casa teva que està preparada per a un corrent de 220 volts, n’hi arriba un de 400 volts. Es farà malbé tot.

— Quines parts físiques són les primeres que ens afecten?

El primer, el sistema nerviós. El sistema nerviós està format per tots els nervis del nostre cos, les neurones, els neurotransmissors, etc. És el que s’ocupa de rebre i transportar tota la informació i estímuls de l’exterior o interior del nostre cos al nostre cervell i allà el cervell ho tradueix tot perquè ho entenguem i ho visquem. A continuació les parts més afectades són totes les glàndules: la pineal, la pituïtària, les amígdales, les tiroides, etc. que deixen de funcionar bé.

— Quin són els primers símptomes que notaríem?

Alteracions nervioses: ansietat, angoixa, insomni, més estrès, tot tipus de disfuncions derivades d’això com l’Alhzeimer, fibromiàlgia, etc.

— Com ens hem de preparar per al canvi?

La primera cosa és respirar de forma conscient per activar els nostres txakres. Fer respiracions profundes tots els moments del dia que puguem: esperant un semàfor, conduint per la carretera, esperant una amiga, etc. Els txakres són els centres energètics del nostre cos per on absorbim l’energia de l’aire i del sol. Estimulant-los fem que ens puguem adaptar a la nova freqüència. Una altra cosa important és aprendre a enfocar aquest augment d’energia en positiu fent creacions mentals.

— Què són les creacions mentals?

Primer hem de pensar, i millor escriure, una llista de les coses que no ens agraden de la nostra vida. A continuació, les hem de pensar, i millor escriure-les, en positiu. Així farem que es transformin. Per exemple, «no m’agrada tenir mal de cap»; creació mental: «tinc salut, em trobo bé». Per fer una creació mental hem de tenir algunes coses en compte: sempre ha de ser en positiu, en afirmatiu, en imperatiu i en present. Quan ja has fet les teves creacions has d’imaginar que li expliques a algú que estàs molt bé. Exemple: «no m’agrada la meva casa», creació: «visc en una casa magnífica»; «sóc pobre», creació: «tinc abundància de diners»; «tinc problemes de parella», creació: «sóc feliç amb la meva relació de parella». Després, imaginar que telefono a la meva millor amiga i li explico: «físicament em trobo molt bé a més tinc una casa preciosa, hi estic molt còmoda, tinc diners de sobres per viure i sóc feliç amb la meva parella, la meva vida és genial». Cada dia s’ha d’anar repetint això i pel principi de sincronització això arribarà a la teva vida.

— Què és el principi de sincronització?

Com a éssers vius tots emetem vibracions amb una certa freqüència i connectem i atraiem persones i coses que emeten amb la mateixa freqüència. Si emetem un pensament positiu, que és d’alta freqüència, connectem i atraiem a la nostra vida situacions, persones i tot el que és d’aquesta freqüència. Al contrari, si emetem pensaments negatius de baixa freqüència, és el que atraiem. La gent que es passa el dia dient que són desgraciats i que tot els surt malament, això és el que atrauen a la seva vida.

— Què més podem fer?

També ens podem ajudar fent exercici diàriament, (és divertit, fas amics i dorms bé) ioga, relaxació, (anar relaxats per la vida és la felicitat), tai-txi, qigong, menjar sa (som el que mengem), i no patir!

L’Eugènia ha transcrit les idees de la Griselda.

dDona

Photo: Aurora Borealis, the colored lights seen in the skies around the North Pole, the Northern Lights, from Bear Lake, Alaska, Beautiful Christmas Scene, Winter Star Filled Skies, Scenic Nature by Beverly & Pack on Flickr under Public Domain Mark 10

Artículo: Com ens preparem pel canvi energètic de la Terra by Eugènia Carrasco on dDona, número 26, pp. 30-31, Barcelona, Febrero 2013, © dDONA edicions Consulta digital, actualmente no disponible.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *